Formatie Eveniment Nunta- Ionut Sturzea Band

vineri, 18 septembrie 2015

Formatie Nunta Live, Muzica Usoara, Muzica Populara pentru Evenimente si Nunti

Muzica live pentru evenimente private inedite. Formatie evenimente private, band muzica pentru cele mai reusite evenimente din viata ta. www.IonutSturzea.ro



 Muzica reprezinta o mare parte din succesul oricarei petreceri.
  Alege experienta si profesionalismul formatiei noastre "Ionut Sturzea Band"este o formatie moderna, tanara dar cu foarte multa experienta care tine pasul cu noile trenduri si tendinte in domeniu, in vederea realizarii unor evenimente la cel mai inalt nivel.
   In special "Nunta" si nu numai ,reprezinta unul din momentele cele mai speciale din viata ta si cu siguranta nu e momentul pentru a face experimente.
   Cu formatia noasta "Ionut Sturzea Band" mergi la sigur, transformand evenimentul intr-un moment unic, de neuitat. Venim in intampinarea evenimentului tau cu o sonorizare de exceptie "cap de linie de la Dinacord", cu solisti de exceptie cu un vast repertoriu, instrumentisti cu experienta care-ti vor incanta auzul cu interpretari unice.
   Pentru a va convinge va asteptam sa ne ascultati in prealabil in incinta restaorantului "La Protap" din Bucuresti .Va asteptam!
Va garantam reusita organizarii unui moment memorabil, oferind o experienta muzicala cu adevarat speciala.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu