Formatie Eveniment Nunta- Ionut Sturzea Band

sâmbătă, 26 septembrie 2015

Ionut Sturzea Band este cea mai buna alegere pentru formatie nunta in Bucuresti si tara.


Formatie Nunta si Evenimente - Ionut Sturzea Bandeste cea mai buna alegere pentru formatie nunta in Bucuresti si tara. Asiguram scena, sonorizare, lumini, DJ profesionist si restul ingredientelor pentru reusita unui eveniment remarcabil! Repertoriul nostru include genurile muzicale ascultate si dansate la orice petrecere reusita: cafe-concert, slagare din muzica usoara romaneasca, muzica populara si de petrecere, piese disco, latino. 





#formatie , #lautari , #muzica ,   #live , #nunta , #petrecere

La 15 ani am infiintat prima formatie care a insemnat rampa de lansare in muzica. Am studiat canto cu doamna VIORELA FILIP iar intre anii 2004-2007 am fost solistul vocal al trupei FOISORUL DE FOC. Experienta acumulata de-a lungul timpului ma ajuta sa pot aborda cu usurinta diferite genuri muzicale cum ar fi muzica usoara, muzica populara, muzica de petrecere…sunt caracterizat prin ambitie si seriozitate, de aceea sunt foarte atent in a-mi alege colaboratorii 

“Ionut Sturzea Band” este o echipa bine structurata si formata din dorinta de perfectionare. Pentru ca isi respecta foarte mult publicul, Ionut a reunit cei mai buni instrumentisti si solisti, cu o experienta impresionanta. Formatia acopera un repertoriu diversificat: Cafe-concert, Jazz, Classic, Valsuri, Tangouri celebre, Cover-uri, Muzica usoara, populara si de petrecere. Clapa, chitara, saxofonul (clarinet), vioara,acordeonul ofera clientilor posibilitatea sa aleaga cea mai buna optiune pentru evenimentul ce il sarbatoresc. Mai mult, instumentistii si-au “slefuit” talentul in cadrul Conservatorului avand si activitati in cadrul ansamblurilor: “Doina si Ciocarlia”. “Ionut Sturzea Band” este o suma a capacitatilor artistice, repertoriul fiind cuprinzator si bine organizat pe piata de profil, oferind la cererea publicului orice melodie preferata. 



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu